Skottsäkert kaffe

Kaffe är ju praktiskt taget omöjligt att leva utan. Gräver man runt i forskningen som gjorts när det gäller kaffe så kan man hitta både för och nackdelar. Jag tror att dom flesta skulle må betydligt bättre av att dra ner på sitt intag till en kopp om dagen eller kanske en kopp varannan dag. För mig är kaffe otroligt svårt att sluta med i alla fall så här kommer mitt favvorecept på skottsäkert kaffe.

  • Börja med en äggula i botten på en tom kopp.
  • Klicka i en matsked kokosolja.
  • Fyll på med kaffe.
  • Kör försiktigt ner en stavmixer till botten på koppen och mixa.
  • Ta ur mixern och det är färdigt.

Blir otroligt gott och krämigt kaffe som dessutom mättar ganska bra. Perfekt till mellis!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *